söndag 27 april 2014

Hurra hurra för civilingenjören Emil!!

Nu har vi varit hos Emil i Göteborg och firat att han slutfört Civilingenjörsutbildningen i Kemi 5 år, på Chalmers på rekordsnabba dryga 4 1/2 år! En STOR bedrift må jag säga! Vi är så himla stolta över dig!! Det märks att han har mitt läshuvud - skönt att han blev lik mamma. (Eller så inte :P) Jo han fick min envishet och målmedvetenhet och utan den hade det inte heller gått faktiskt! Vi har umgåtts och ätit och golfat så nu vill jag ha helg igen så man får vila upp sig! Ett stort tack till hans "svärföräldrar" Magnus och Carina som bjuder hem oss alla så generöst - jättetrevligt och mysigt och gott! Alltid!

Familjens ljushuvud Emil- nybakad civilingenjör

En plats i solen, på ALE Gk

vitsippor - finns inget finare

Familjen umgås i Älvängen-Göteborg

tisdag 22 april 2014

Så kom han då Påsken - och gick

Veckan som varit blev lite halvgalen. Mycket att stå i inför påskrundan och både bra och jobbiga saker händer - precis som det brukar i livet när man tror att man kan vara nöjd och luta sig lite tillbaka.
Påskrundan förlöpte väl som sig brukar och jag hade en ny kompis att "hänga med" denna gången på Strandbaden i Årsunda. Lokalen är i sig fantastisk och kan ibland rent av konkurrera ut konsten om man har otur. Sjöutsikten är helt underbar! Sen hade jag goaste Sassa att dela tiden med! Jag vill tacka alla snälla, generösa, goa och uppmuntrande besökare för detta år - nu behöver jag vila upp mig och hämta igen mig själv känns det som.




Fantastiska Storsjön


söndag 13 april 2014

Nu blir Volvobeckasinen en flyttfågel

Helgen har gått i familjens tecken. Mina föräldrar har fyllt år båda två, (Hurra, hurra för dem) så det har vi firat, sen har jag fått umgåtts med dotra och Boss också! Underbart! Det värmer i hjärtat när man får vara med dem.
I fredags hände nåt kul, en person hade letat presenter på nätet och det ledde till att Volvobeckasinen nu är såld och strax skall flytta till sydligare breddgrader! Hoppas att den som skall få den uppskattar den!
Lär ju tyvärr även erkänna att maken spöade mig i vårmatchen i golf! :( Buhu hur skulle man ha nån chans när han spela som ett proffs för en gångs skull!!

Volvobeckasin - SÅLD

fredag 11 april 2014

Finns det en nyckel till hjärtat?

Nyckeln till mitt hjärta
Finns det någon symbol som är mer använd och utsliten än hjärtan. Trots det gillar jag dem och har nu gjort en tavla med ett hjärta. Jag satte dit sågbladen dels för att de var över och så tyckte jag att det blir mer spännande så. Man skall vara försiktig när man närmar sig hjärtat, så man inte sårar någon, sig själv eller den andre. Jag ger inte ut min nyckel till vem som helst, gör ni?
Det är antagligen någon sorts hängrännehållare eller nåt som jag fått av någon i en kartong som den är gjord av. Nu kan jag inte riktigt minnas längre vad jag fått av vem, tyvärr. För det är ju lite kul att kunna säga  var delarna kommer ifrån i figurerna...
Nu är det fredagsmys som gäller!

måndag 7 april 2014

Tillbaka till verkligheten

Ja så var den då över för denna gången - semestern. Jag har haft en underbar vecka i Portugal på Montado Resort. Det har verkligen varit golf för hela slanten. Lektioner för Madde Hedblom och Per Lif på förmiddagen och spel på banan på eftermiddagen. På kvällarna var det mys och god mat med många nya bekanta. Allt var så bra utom vädret då - som var omväxlande mest åt det negativa hållet.
Men nu är man så hemma i verkligheten med jobb och förberedelser inför konstrundan. I kväll har jag så målat trälådor(supertråkigt) som jag införskaffat så kanske jag inte kommer att behöva några podier. Emellan konstrundorna får lådorna vara hallmöbel hemma! Sen tänkte jag bara beställa glasskivor till dem så figurerna kan stå stadigt.
 
Ju mer man övar dessto mer förstår man hur lite man kan...


Vi passade på att sola en liten stund då vi såg solen

Hotellet från banan



Måla måla...